Zapraszam serdecznie na organizowane przeze mnie warsztaty kulinarne. Warsztaty odbywają się w kameralnym bistro na Pradze Płd., przy ul. Omulewskiej 27, na tyłach salonu samochodowego Volkswagena. Poniżej mała galeria zdjęć z miejsca, w którym zdobywamy wegańskie szlify kulinarne oraz mapa.
Wszystko, co robimy na spotkaniach ma być ZDROWE, SMACZNE i PROSTE. Dokładnie w tej kolejności. Bazą są zawsze warzywa i owoce. Staram się przede wszystkim angażować produkty sezonowe. Są one najzdrowsze, najłatwiej dostępne oraz najtańsze, czyli mamy trzy w jednym. Tematyka przewodnia jest różnorodna, tak, jak różnorodna jest kuchnia roślinna. Jesienią odbył się cykl warsztatów uodparniających, a wiosną oczyszczających. Co będzie latem? Niespodzianka.
Jeśli macie ochotę na konkretne warsztaty z konkretnym przesłaniem zapraszam do kontaktu. Chętnie zorganizuję je wedle Waszych potrzeb.
Wszystko, co robimy na spotkaniach ma być ZDROWE, SMACZNE i PROSTE. Dokładnie w tej kolejności. Bazą są zawsze warzywa i owoce. Staram się przede wszystkim angażować produkty sezonowe. Są one najzdrowsze, najłatwiej dostępne oraz najtańsze, czyli mamy trzy w jednym. Tematyka przewodnia jest różnorodna, tak, jak różnorodna jest kuchnia roślinna. Jesienią odbył się cykl warsztatów uodparniających, a wiosną oczyszczających. Co będzie latem? Niespodzianka.
Jeśli macie ochotę na konkretne warsztaty z konkretnym przesłaniem zapraszam do kontaktu. Chętnie zorganizuję je wedle Waszych potrzeb.
Warsztaty, oprócz części kulinarnej, zawierają część wykładowo-coachingową prowadzoną przez licencjonowanego coacha. Tu też tematyka jest różnoraka, zwykle związana z pracą nad zamianą nawyków żywieniowych, czasem poruszająca zagadnienia problemów ze zdrowym odżywianiem, wpływów społecznych na naszą dietę oraz roli diety roślinnej w sporcie amatorskim. Zainteresowanych zapraszam na www.plantsproject.pl. Możliwe są również bezpłatne konsultacje z coachem.
Podczas spotkania sami przygotowujecie 6-7 potraw, od pieczywa, przez smarowidła, napoje, surówki, po zupy, dania główne i desery. Pracujemy na najnowocześniejszych urządzenia kuchennych, lecz przepisy są tak przygotowane, by można było wszystkie dania zrobić za pomocą miksera, blendera lub noża. Wszyscy po warsztatach zostają "wyposażeni" do domu w nadwyżkę przygotowanych potraw oraz przepisy z warsztatowego menu w formie elektronicznej.
Spotkania odbywają się w weekendy, a czasem w dni powszednie po godz. 18.00. Trwają około 4 godzin. W bezpośrednim sąsiedztwie jest mnóstwo miejsc parkingowych, a dojazd z Centrum jest możliwy kilkoma liniami tramwajowymi i autobusowymi - wysiadamy na przystanku "WSPÓLNA DROGA".
Informacje będą pojawiać się na bieżąco.
Zapraszam serdecznie do krainy warzywami i owocami płynącej.
Poniżej kilka zdjęć z naszej "mety".
Podczas spotkania sami przygotowujecie 6-7 potraw, od pieczywa, przez smarowidła, napoje, surówki, po zupy, dania główne i desery. Pracujemy na najnowocześniejszych urządzenia kuchennych, lecz przepisy są tak przygotowane, by można było wszystkie dania zrobić za pomocą miksera, blendera lub noża. Wszyscy po warsztatach zostają "wyposażeni" do domu w nadwyżkę przygotowanych potraw oraz przepisy z warsztatowego menu w formie elektronicznej.
Spotkania odbywają się w weekendy, a czasem w dni powszednie po godz. 18.00. Trwają około 4 godzin. W bezpośrednim sąsiedztwie jest mnóstwo miejsc parkingowych, a dojazd z Centrum jest możliwy kilkoma liniami tramwajowymi i autobusowymi - wysiadamy na przystanku "WSPÓLNA DROGA".
Informacje będą pojawiać się na bieżąco.
Zapraszam serdecznie do krainy warzywami i owocami płynącej.
Poniżej kilka zdjęć z naszej "mety".